Adverteren

Met ruim 80.000 pageviews per maand bereikt Animatieblog vele animatieliefhebbers en -professionals in heel Nederland en België. Onze bezoekers rekenen al sinds 2006 op hun dagelijkse portie animatienieuws van hoge kwaliteit, gebracht door een redactie met verstand van het vak.

Animatieblog is up-to-date, heeft vaak primeurs en brengt nieuws over animatie uit de hele wereld, met extra aandacht voor de Belgische en Nederlandse sector. Meer informatie over de redactie vind je op deze pagina.

Advertentieruimte is beschikbaar bovenaan en aan de zijkanten van de website. Ook is er de mogelijkheid een advertorial (een gesponsord artikel met uw promotietekst) te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via het e-mailadres info (at) animatieblog (punt) nl.

U kunt uw animatiegerelateerde product of film toesturen voor een review. Dit combineren wij doorgaans met een winactie. Ook kunnen wij verslag doen van uw evenement in Nederland of België. Voor dit en meer kunt u contact met ons opnemen via info (at) animatieblog (punt) nl.