23/11/2017

Warner Brothers lost eerste teaser voor Smallfoot

Al enkele jaren wordt bij Warner Brothers Animation gewerkt aan een animatiefilm die een eeuwenoude legende op zijn kop zet en draait om een Bigfoot die in mensen gelooft.

Poster SmallfootHet verhaal speelt zich af in de wereld van ‘verschrikkelijke’ sneeuwmonsters. De avonturen beginnen wanneer een slimme, jonge yeti iets vindt waarvan hij dacht dat het niet bestond: een mens. Door het nieuws over die legendarische Smallfoot staat de hele yetigemeenschap op stelten. Wie weet wat er in de grote wereld voorbij hun besneeuwde dorpje nog allemaal te ontdekken is…

De regie van Smallfoot is in handen van Karey Kirkpatrick (Over the Hedge). Hoewel de film een productie is van Warner Brothers, wordt de animatie verzorgd door Sony Pictures Imageworks (Hotel Transylvania). Het idee is van Sergio Pablos (Despicable Me), die het verhaal uitwerkte met Glenn Ficarra en John Requa. Nadien werd het script onder handen genomen door Kirkpatrick zelf, die als schrijver eerder meewerkte aan Chicken Run en James and the Giant Peach.

Heel wat bekende acteurs zijn in de animatiefilm te horen. James Corden (Percy) vertolkt een mens, de overige yeti’s worden ingesproken door Channing Tatum (Migo), Zendaya (Meechee), Common (Stonekeeper), LeBron James (Gwangi), Gina Rodriguez (Kolka), Danny DeVito (Dorgle), Yara Shahidi (Brenda), Ely Henry (Fleem) en Jimmy Tatro (Thorp).

Onderaan in dit bericht vind je de allereerste beelden uit de komedie. In Amerika wordt Smallfoot in de bioscoop verwacht op 28 september 2018.

Eerste teaser voor animatiefilm Smallfoot

Geplaatst door onder Films, Trailers