07/11/2017

Eerste trailer voor animatiefilm Sherlock Gnomes

In 2011 verscheen Gnomeo & Juliet in de bioscoop, een komische animatiefilm die het bekende liefdesverhaal van Shakespeare naar de wereld van de tuinkabouters verplaatste. Zeven jaar later verschijnt nu een vervolg.

Teaserposter Sherlock GnomesWanneer verschillende kabouters uit de Londense tuinen verdwijnen, roepen Gnomeo en Juliet de hulp in van Sherlock Gnomes en diens rechterhand Watson. Wanneer ze samen proberen om de mysterieuze verdwijningszaak op te lossen, ontdekken ze in een verborgen deel van de stad nog meer levende versieringen.

Sherlock Gnomes wordt geregisseerd door John Stevenson (Kung Fu Panda) en is een samenwerking van Paramount, MGM en Rocket Pictures (het bedrijfje van Elton John, die opnieuw met Bernie Taupin de muziek voor zijn rekening neemt). De computeranimatie wordt in Parijs en Londen verzorgd door Mikros Image (Asterix, Captain Underpants).

Gnomeo en Juliet zijn opnieuw ingesproken door respectievelijk James McAvoy en Emily Blunt. De stem van Sherlock komt van Johnny Depp, terwijl Watson wordt vertolkt door Chiwetel Ejiofor. Overige rollen zijn er voor Mary J. Blige, Michael Caine, Maggie Smith, Stephen Merchant en Ozzy Osbourne. Een allereerste trailer is onderaan in dit bericht te bekijken. Behalve de stereotiepe scheetgrapjes die in bijna elke familiefilm zitten, laat de video ook zien dat de animatiefilm drogere, Britse humor bevat.

In Amerika wordt Sherlock Gnomes verwacht op 23 maart 2018.

Eerste trailer voor Gnomeo & Juliet-sequel Sherlock Gnomes

(Met dank aan Mike voor de tip)

Geplaatst door onder Films, Trailers