16/11/2017

Trailer voor Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Bij Sony Pictures Animation wordt gewerkt aan de derde film uit de Hotel Transylvania-reeks. Net als de voorgaande delen uit 2012 en 2015 wordt de animatiefilm geregisseerd door Genndy Tartakovsky, hoewel hij eerder had aangegeven dat hij iets origineels wilde maken.

Poster Hotel Transylvania 3: A Monster VacationIn Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation verlaten de bekende monsters hun veilige hotel. Ze gaan op reis wanneer Mavis haar vader verrast met een tocht met het luxueuze Monster Cruise Ship. Zo kan de drukke hoteleigenaar Dracula eindelijk eens zélf op vakantie. Uiteraard gaan ook grootvader Vlad en enkele vrienden met hen mee, onder wie Blobby, de weerwolven en de Frankensteins.

Wanneer ze de haven verlaten, valt Dracula voor de mysterieuze kapitein Ericka. Deze keer is het Mavis die de overbeschermende ouder speelt en de twee uit elkaar probeert te houden. Wat ze echter niet weten, is dat Ericka eigenlijk een afstammeling is van Van Helsing – de aartsvijand van vampier Dracula en andere monsters.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer, die focust op de exotische locatie van het nieuwe griezelavontuur. De vorige films verschenen steeds op het einde van het jaar, maar gezien het vakantiethema verschijnt Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation in de zomer op het witte doek. De animatiefilm draait vanaf 25 juli 2018 in de Nederlandse zalen.

Eerste trailer voor Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation

Geplaatst door onder Films, Trailers