19/11/2017

Jack-Jack straalt in eerste teaser The Incredibles 2

Volgend jaar pakt Pixar uit met het vervolg op The Incredibles (2004), een van de weinige animatiefilms waarbij fans al jaren om een sequel vragen. Net zoals zijn voorganger wordt de nieuwe film geschreven en geregisseerd door Brad Bird (Ratatouille, The Iron Giant).

The IncrediblesHoewel de sequel veertien jaar later verschijnt, begint de film amper een minuut na de gebeurtenissen uit de eerste film: The Underminer valt de stad aan met zijn gigantische graafmachine, waarna de familieleden beslissen om de mollige schurk een lesje te leren.

Waar de eerste film focuste op Bob – Mr. Incredible die zijn heldhaftige bestaan niet wil opgeven voor een saaie kantoorbaan – wordt zijn echtgenote Helen (Elastigirl) nu de nieuwe spilfiguur. Terwijl vrouwlief de actie opzoekt, zorgt Bob thuis voor de guitige baby Jack-Jack.

De allereerste teaser voor de nieuwe animatiefilm is onderaan in dit bericht te bekijken en laat zien dat de familie zal ontdekken dat de jongste spruit ook over (gevaarlijke) superkrachten beschikt.

In Nederland wordt The Incredibles 2 op 27 juni 2018 in de bios verwacht.

Eerste teaser The Incredibles 2

Geplaatst door onder Films, Trailers