09/11/2017

Nieuwe beelden uit animatiefilm Early Man

Volgend jaar pakt regisseur Nick Park weer uit met een nieuwe stop-motionfilm. De Oscarwinnaar, die bekend is van Chicken Run en de vele avonturen van Wallace & Gromit, werkt bij de Britse studio Aardman Animations al een tijdje aan Early Man.

Poster Early ManDe fantasievolle komedie speelt zich af in de steentijd en draait om de primitieve stam van de kleine holbewoner Dug (Eddie Redmayne). Hun vallei wordt veroverd door Lord Nooth (Tom Holland), de hebberige leider van een imposanter, moderner dorp uit de bronstijd.

Samen met zijn beste vriend Hognob (een wild zwijn) en Goona (een ontembare, rebelse vrouw uit het nieuwe dorp, ingesproken door Maisie Williams) gaat Dug op zoek naar een manier om zijn vrienden en zijn thuis te redden. Hij denkt dat de strijd tussen de twee verschillende stammen misschien kan worden uitgevochten in de arena… met een prehistorisch potje voetbal.

Een nieuwe trailer en bijbehorende poster laten zien hoe het eerste, nogal brutale contact verloopt tussen Dugs ouderwetse stam uit de steentijd en de geavanceerdere dorpelingen uit de bronstijd.

Distributeur Entertainment One Benelux brengt animatiefilm Early Man bij ons in de bioscoop uit op 31 januari 2018.

Tweede trailer voor stop-motionfilm Early Man

Geplaatst door onder Films, Trailers