13/11/2017

Blue Sky deelt nieuwe fragmenten uit Ferdinand

Volgende maand verschijnt Ferdinand in de bioscoop, de nieuwste animatiefilm van de Amerikaanse studio Blue Sky (Ice Age, Rio, Epic, The Peanuts Movie). Aan de basis ligt The Story of Ferdinand, het klassieke kinderboek uit 1936 dat geschreven werd door Munro Leaf.

Poster FerdinandAan het hoofd van de animatiefilm staat regisseur Carlos Saldanha, een Blue Sky-veteraan die de eerste drie delen van de Ice Age-reeks en de twee Rio-films inblikte. Het verhaal speelt zich af in Spanje en draait om een gigantische stier met een groot hart.

Na een ongelukkig misverstand tijdens een bezoek aan de stad wordt Ferdinand gevangen genomen door enkele mensen die ervan uitgaan dat hij een gevaarlijk beest is. Ze willen hem klaarstomen voor de arena, maar de vredelievende stier wil eigenlijk helemaal niet vechten en is vastbesloten om terug te keren naar zijn thuis en zijn familie. Samen met een groepje dieren – waaronder drie maffe egels en een gekke geit – plant hij een avontuurlijke ontsnapping.

Naast een nieuwe trailer zijn ook twee clips uit de animatiefilm vrijgegeven. Het eerste fragment draait om de vriendschap tussen de stier en de andere dieren op de boerderij. De tweede clip laat zien waarom Ferdinand per ongeluk in een woest monster verandert.

In de Benelux draait de animatiefilm vanaf 20 december 2017 in de zalen.

Nieuwe trailer en clips uit Ferdinand

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers