07/10/2017

Trailer voor Hey Arnold!: The Jungle Movie

Fans van Hey Arnold!, een populaire tekenfilmserie van Craig Bartlett waarvan honderd afleveringen werden gemaakt tussen 1996 en 2004, worden door Nickelodeon getrakteerd op een gloednieuw avontuur.

Hey Arnold! The Jungle MovieHet verhaal gaat voort waar de serie ophield en speelt zich één à twee jaar later af. De personages zijn allemaal een beetje ouder: sommigen kregen een ietwat andere look of een andere stem (zie vorig bericht). Alles begint wanneer de kinderen een reis winnen naar San Lorenzo, een fictief stadje in Zuid-Amerika.

De film zal verklaren wat er gebeurd is met Miles en Stella, de ouders van Arnold. In de tv-serie waren zij dokters die nooit terugkwamen van een buitenlandse missie naar San Lorenzo. Het dagboek van zijn vader, dat Arnold in de laatste afleveringen van de tv-serie vond, zal een rol spelen in dit nieuwe avontuur.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer die laat zien hoe de kinderen zich aan een exotisch avontuur wagen. Op 24 november 2017 wordt het resultaat in Amerika uitgezonden op Nickelodeon, TeenNick en Nicktoons.

Eerste trailer voor Hey Arnold!: The Jungle Movie

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Series, Trailers