31/10/2017

Trailer voor Stretch Armstrong and the Flex Fighters

Speelgoedfabrikant Hasbro en onlinetelevisieaanbieder Netflix hebben de handen ineengeslagen. Het resultaat is een nieuwe animatieserie over Stretch Armstrong: een elastisch speelgoedfiguurtje uit de jaren zeventig.

Poster Stretch Armstrong and the Flex FightersStretch Armstrong and the Flex Fighters volgt de belevenissen van de tiener Jake Armstrong en zijn beste vrienden Nathan Park en Ricardo Perez. Wanneer de drie per ongeluk worden blootgesteld aan een experimenteel chemisch product, veranderen ze respectievelijk in Stretch Armstrong, Wingspan en Omni-Mass. Samen beleven de kersverse helden allerlei actievolle en komische avonturen.

De eerste trailer, die onderaan in dit bericht staat, werpt een goede blik op de nieuwe animatieserie. In de video is te zien hoe het typische leventje van het trio jonge studenten een heroïsche wending neemt na een ongeluk met grote gevolgen.

Voor de reeks werden de voornaamste stemmen ingesproken door Scott Menville (Jake/Stretch), Steven Yeun (Nathan/Wingspan), Ogie Banks (Ricardo/Omni-Mass), Wil Wheaton (Rook), Felicia Day (Erika), Keith David (Kane), Kate Mulgrew (Dr. C) en Walter Koenig (Mr. Savic).

Het resultaat wordt op 17 november 2017 op Netflix verwacht.

Eerste trailer voor Stretch Armstrong and the Flex Fighters

(Via io9)

Geplaatst door onder Series, Trailers