16/10/2017

Trailer Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus

De Amerikaanse zender Cinemax (Banshee, Outcast, Quarry) pakte in september voor het eerst uit met een geanimeerde tv-serie. Het gaat om een nieuw project van bedenker Mike Judge (Beavis and Butt-head, King of the Hill, Silicon Valley).

Poster Mike Judge Presents: Tales From the Tour BusMike Judge Presents: Tales From the Tour Bus focust op verhalen van artiesten uit de wereld van rock-’n-roll en country. In de animatieserie komen sterke verhalen van toerende muzikanten aan bod, verteld door voormalige bandleden, vrienden, familieleden en andere getuigen.

De rauwe, ongecensureerde anekdotes over de verschillende artiesten worden in geanimeerde vorm weergegeven en af en toe aangevuld met bestaand beeldmateriaal en archieffoto’s.

De eerste aflevering volgt de excentrieke belevenissen van Johnny Paycheck. Hij verkocht miljoenen platen in de jaren zeventig en scoorde met hits zoals She’s All I Got, Take This Job and Shove It en Old Violin. Behalve een bekende muzikant was hij ook een beruchte outlaw die auto’s stal, drugs gebruikte, op iemand schoot en in de gevangenis belandde. In de tweede episode staat Jerry Lee Lewis, bijgenaamd The Killer, in de kijker. Hij was een vriend/rivaal van Elvis Presley en Chuck Berry, hield naast muziek ook van wapens en is zeven keer getrouwd (waaronder met zijn dertienjarige nicht). Andere muzikanten die in de volgende afleveringen worden uitgelicht, zijn George Jones, Tammy Wynette, Billy Joe Shaver, Waylon Jennings en Blaze Foley.

Onderaan in dit bericht vind je de trailer voor de animatieserie, die sinds 22 september wekelijks op de Amerikaanse zender Cinemax verschijnt.

Trailer Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus

Geplaatst door onder Series, Trailers