03/10/2017

Verse beelden uit sequel Paddington 2

Het populaire personage uit de kinderboeken van Michael Bond keert terug naar het witte doek. Net zoals de eerste bioscoopfilm Paddington (2014) wordt het vervolg geregisseerd door Paul King. Het script schreef hij samen met Simon Farnaby.

Paddington 2Op zoek naar het perfecte geschenk voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy vindt Paddington een uniek pop-upboek in de antiekwinkel van Mr. Gruber. Hij neemt verschillende maffe baantjes aan om het cadeau te kunnen kopen, tot het plotseling wordt gestolen. Paddington blijft echter niet bij de pakken neerzitten en is vastbesloten om de dief te ontmaskeren met de hulp van zijn pleeggezin, de familie Brown.

Paddington 2 is net zoals zijn voorganger een hybridefilm. Het resultaat is een mix van live action, waarbij de menselijke rollen door echte acteurs worden vertolkt, en computeranimatie, die gebruikt werd om het harige hoofdpersonage tot leven te brengen. De stemmen van Paddington en tante Lucy worden nog steeds ingesproken door Ben Whishaw en Imelda Staunton. In de sequel zijn rollen weggelegd voor Hugh Grant (Phoenix Buchanan, een ooit erg beroemde acteur) en Brendan Gleeson (Knuckles McGinty, een sterke kluizenkraker).

Onderaan in dit bericht vind je de recentste trailer voor Paddington 2. Achter de schermen broedt producent en distributeur StudioCanal naar verluidt al op een derde film en wordt er eveneens nagedacht over een animatieserie over de beer.

In Nederland en België wordt de film op 6 december 2017 verwacht.

Tweede trailer voor bioscoopfilm Paddington 2

(Via The Playlist)

Geplaatst door onder Films, Trailers