15/10/2017

Nieuwe beelden uit scifi-animatieserie Final Space

De Amerikaanse zender TBS, waarop de tekenfilmserie American Dad! wordt uitgezonden, pakt binnenkort uit met Final Space. Dat is een nieuwe animatieserie die bedacht werd door comedian en filmmaker Olan Rogers.

Teaserposter Final SpaceFinal Space draait om de intergalactische belevenissen van astronaut Gary en zijn vriend Mooncake. Die laatste ziet er erg schattig uit, maar is in staat om volledige planeten te vernietigen. Samen gaan ze op avontuur om het Final Space-mysterie op te lossen: een mythische plek waar het universum naar verluidt ophoudt.

Voor de scripts werkte Rogers samen met David Sacks, die als schrijver betrokken was bij Pig Goat Banana Cricket en 3rd Rock from the Sun en als producent meewerkte aan The Simpsons. De nieuwe animatieserie bestaat uit afleveringen van een half uur, maar bevat wel een doorlopende verhaallijn vol scifi, actie, drama en humor.

Met zijn pilot wist Rogers indruk te maken op Conan O’Brien, die zijn eigen talkshow heeft op TBS en zich als producent achter Final Space schaarde. Rogers en O’Brien zullen zelf een stem inspreken, maar wisten ook een heleboel bekende acteurs te strikken: Fred Armisen, Tom Kenny, David Tennant, Gina Torres, Steven Yeun, Coty Galloway, John DiMaggio, Ron Perlman, Caleb McLaughlin, Keith David, Shannon Purser, Tika Sumpter en Andy Richter.

Onderaan in dit bericht vind je een voorproefje met verse beelden uit de tekenfilmserie. Het resultaat wordt in Amerika begin 2018 verwacht op TBS.

Vooruitblik op tekenfilmserie Final Space

Geplaatst door onder Series, Trailers