08/10/2017

Robot Chicken parodieert The Walking Dead

De komische stop-motionserie Robot Chicken zit vaak vol verwijzingen naar popcultuur, maar af en toe wordt een volledige aflevering opgedragen aan een populair thema, zoals Star Wars of de superhelden van DC Comics.

Robot Chicken The Walking Dead Special: Look Who’s WalkingIn de nieuwste special steken de makers de draak met The Walking Dead, een bekende zombieserie waarvan deze maand de honderdste aflevering verschijnt. Bijzonder is dat ze heel wat van de originele acteurs hebben kunnen strikken, onder wie Jeffrey Dean Morgan (Negan), Andrew Lincoln (Rick), Chandler Riggs (Carl), Lauren Cohan (Maggie), Melissa McBride (Carol) en Norman Reedus (Daryl). Naar verluidt verzorgden ze met plezier de stemmen van hun alter ego-poppetjes. Sommigen zullen zelfs zingen in een maffe musical.

In Look Who’s Walking komen zo goed als alle bekendste personages aan bod die in de voorbije zeven seizoenen van The Walking Dead verschenen. Uiteraard wordt daarbij ook gelachen met de vele ongelukkigen die in de serie aan hun eind kwamen. Dat betekent dat de Robot Chicken-special erg veel spoilers bevat voor mensen die The Walking Dead nog willen kijken. Fans die tot nu toe alle afleveringen gezien hebben, zullen kunnen genieten van alle (subtiele) referenties.

Onderstaande fragmenten geven alvast een voorproefje van de erg foute grappen die in de parodie verwerkt zitten. Het resultaat wordt vandaag, 8 oktober 2017, om middernacht in Amerika uitgezonden op Adult Swim.

Robot Chicken The Walking Dead Special: Look Who’s Walking

(Via SR)

Geplaatst door onder Series, Trailers