21/10/2017

Halloweenspecial van The Simpsons eert Coraline

Een keer per jaar laten The Simpsons zich van hun griezeligste kant zien. Dan pakt de tekenfilmserie uit met een traditionele halloweenspecial die losstaat van de gewone gebeurtenissen uit de reeks.

The Exor-Sis - The Simpsons - Treehouse of Horror XXVIIIDe aflevering Treehouse of Horror XXVIII bestaat uit verschillende segmenten met een eigen verhaal. The Exor-Sis laat zien hoe Maggie, de jongste spruit van de familie, bezeten raakt door een gemene demon. Regisseur William Friedkin (The Exorcist uit 1973) en acteur Ben Daniels (priester uit de recente serie The Exorcist) lenen hun stem aan enkele personages.

MMM... Homer - The Simpsons - Treehouse of Horror XXVIIIIn MMM… Homer heeft vader Simpson reuzehonger. Hij zit alleen thuis zonder eten en verandert dan maar in een kannibaal: Homer begint te koken met zijn eigen, heerlijke vlees als voornaamste ingrediënt. Een gastrolletje is er voor chef Mario Batali.

Coralisa - The Simpsons - Treehouse of Horror XXVIIIHet derde miniverhaal – Coralisa – is een hommage aan Coraline, een bekroonde stop-motionfilm die gebaseerd is op het boek van Neil Gaiman. De schrijver zal zijn stem lenen aan Snowball V, de kat van Lisa. De twee ontdekken een alternatieve dimensie met vreemde dubbelgangers.

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt alsof de special met stop motion werd gemaakt, is het in werkelijkheid computeranimatie die de stijl ervan nabootst. In dit bericht vind je de eerste plaatjes en fragmenten uit de spookachtige special. Het resultaat verschijnt op 22 oktober 2017 op de Amerikaanse zender Fox.

Voorproefje van The Simpsons – Treehouse of Horror XXVIII

(Via BloodyDisgusting)

Geplaatst door onder Series, Trailers