01/10/2017

Bioscoopfilm van Teen Titans GO! op komst

Van de vier recentste films die Warner Brothers Animation uitbracht zijn er drie gebaseerd op bekend speelgoed: The LEGO Movie, The LEGO Batman Movie en The LEGO Ninjago Movie. De enige originele film was Storks.

Poster Teen Titans Go!Er zitten nog twee andere LEGO-projecten in de pijplijn (The LEGO Movie Sequel en de spin-off The Billion Brick Race), maar achter de schermen wordt – gelukkig – ook gewerkt aan animatiefilms die geen link hebben met de bouwsteentjes, zoals Smallfoot, Bone en een nieuwe film over Scooby-Doo.

Afgelopen week maakte de studio ook bekend dat er een avondvullend avontuur komt van Teen Titans GO! Dat is een komische tekenfilmserie waarvan het vierde seizoen momenteel wordt uitgezonden op Cartoon Network. De reeks is gebaseerd op de dappere personages uit de Teen Titans-strips van DC Comics.

Centraal staan de belevenissen van de kinderen of jonge hulpjes van enkele bekende superhelden: Robin, Cyborg, Raven, Beast Boy en Starfire. Hun avonturen zijn vaak een stuk luchtiger, absurder en grappiger dan die van hun serieuze idolen zoals Batman en Wonder Woman uit de Justice League.

De Teen Titans GO!-film verschijnt in de Amerikaanse zalen op 27 juli 2018.

Poster Teen Titans Go!Update 9 oktober: De voornaamste stemacteurs uit de tekenfilmserie zullen ook te horen zijn in de bioscoopfilm Teen Titans GO! to the Movies. De regie is in handen van Aaron Horvath en Peter Rida Michail. Die eerste schreef samen met Michael Jelenic het script. Allemaal werkten ze aan de serie mee als regisseur, producent, ontwerper en/of schrijver.

Op de eerste teaserposter prijken de namen van Greg Cipes (Beast Boy), Scott Menville (Robin), Khary Payton (Cyborg), Tara Strong (Raven) en Hynden Walch (Starfire). Daarnaast zullen ook Will Arnett en Kristen Bell enkele nieuwe personages inspreken.

(Via ScreenDaily)

Geplaatst door onder Films