05/10/2017

Eerste trailer voor animatiefilm The Star

Regisseur Timothy Reckart (korte film Head Over Heels) pakt dit jaar uit met zijn avondvullende debuut: The Star, een animatiefilm met een religieuze oorsprong die werd geschreven door Carlos Kotkin (Rio 2).

Poster The StarAan de basis ligt de oorsprong van Kerstmis: de geboorte van Jezus. In The Star zijn het echter de dieren die de show stelen, zoals de ezel waarop de zwangere Maria reed, de kamelen van de drie wijzen en nog meer beestig gezelschap.

Het verhaal volgt Bo, een kleine, maar dappere ezel. Hij verlangt naar een leven dat uit meer bestaat dan de dagelijkse sleur in de molen in het dorp. Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en begint hij eindelijk aan het avontuur van zijn dromen. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door Ruth, een lief schaap dat haar kudde is verloren, en Dave, een duif met grote ambities. Samen met drie grappige kamelen en enkele excentrieke beesten uit een stal volgen Bo en zijn vrienden een ster en worden ze per ongeluk helden in het allereerste kerstverhaal.

Na de teaser is nu een uitgebreidere trailer verschenen en met ongeziene fragmenten. De film is wel een productie van Sony Pictures Animation (Hotel Transylvania), maar de computeranimatie werd uitbesteed aan Cinesite. Die Canadese studio, die vroeger alleen visuele effecten voor liveactionfilms creëerde, werkt ondertussen aan verschillende animatiefilms, zoals Gnome Alone, Charming en Klaus.

In Amerika wordt The Star in de bioscoop verwacht op 17 november 2017.

Eerste trailer voor animatiefilm The Star

Geplaatst door onder Films, Trailers