13/10/2017

Conrad Vernon regisseert Addams Family-film

Bij filmstudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) wordt gewerkt aan een animatiefilm die gebaseerd is op The Addams Family. Centraal staat de bekende griezelfamilie uit de cartoons van Charles Addams, die sinds de jaren zestig al vaak werden verfilmd voor het witte doek of het kleine scherm.

Poster Sausage PartyVandaag raakte bekend dat Conrad Vernon de regie op zich neemt. Hij werkte jarenlang voor DreamWorks aan allerlei animatiefilms zoals Shrek 2, Monsters vs. Aliens en Madagascar 3. Recent stond hij aan het hoofd van de volwassen komedie Sausage Party, samen met Greg Tiernan.

Over het verhaal zijn nog geen details bekend, maar de verwachting is dat het een komisch avontuur wordt voor de griezelige personages Gomez en Morticia Addams, hun kinderen Wednesday en Pugsley, oom Fester, Grandmama, butler Lurch, de afgehakte hand Thing en harige neef Itt.

Het script werd geschreven door Pamela Pettler (Corpse Bride, Monster House, 9) en aangevuld door Matt Lieberman (die ook de nieuwe animatiefilm over Scooby-Doo pent).

De computeranimatie zal in Vancouver worden verzorgd door de Canadese studio Cinesite (The Star, Gnome Alone). Een releasedatum voor de avondvullende animatiefilm is er op dit moment nog niet.

(Via THR)

Geplaatst door onder Films