09/10/2017

Brute trailer voor nieuwe serie Happy!

De Amerikaanse zender Syfy pakt dit jaar uit met een deels geanimeerde tv-serie die gebaseerd is op Happy! Dat is een vierdelige stripreeks van schrijver Grant Morrison en tekenaar Darick Robertson die in 2012 werd uitgegeven door Image Comics.

Happy!Het verhaal volgt de belevenissen van Nick Sax, een corrupte ex-agent met een drankprobleem. Ooit was hij een veelbelovende inspecteur bij de politie, maar nu verdient hij de kost als huurmoordenaar. Wanneer Nick een hartaanval krijgt, is hij blij dat hij eindelijk kan sterven.

Na een reanimatie wordt Nick echter wakker met een bizar nevenverschijnsel: een klein, blauw wezen. Het gekke dier lijkt op een kruising tussen een ezel met vleugels en een eenhoorn, maar stelt zichzelf voor als ‘Happy the Horse’.

De eeuwig opgewekte Happy is het ingebeelde vriendje van Hailey, een meisje dat ontvoerd werd in New York. Aangezien Nick de enige is die Happy kan zien, is hij ook de enige die Hailey kan redden. Samen met de immer vrolijke Happy vormt de cynische Nick een hilarisch team.

Happy!De combinatie van een detective met een cartoonesk figuurtje doet misschien denken aan de klassieke familiefilm Who Framed Roger Rabbit, maar deze tv-serie wordt een stuk donkerder. Georganiseerde misdaad, drugs, verraad, zwarte humor, overdadig geweld, zielloze seks en andere expliciete ingrediënten maken Happy! niet echt geschikt voor kinderen. De rol van Nick wordt vertolkt door acteur Christopher Meloni en Happy wordt ingesproken door Patton Oswalt (de stem van rat Remy uit Ratatouille).

In Amerika wordt de zwartkomische tv-serie – die uit tien afleveringen bestaat – vanaf 6 december 2017 op het kanaal van Syfy uitgezonden.

Eerste trailer voor tv-serie Happy!

(Via io9)

Geplaatst door onder Series, Trailers