21/09/2017

Verse trailer voor animatiefilm Ferdinand

The Story of Ferdinand, het klassieke kinderboek uit 1936 dat geschreven werd door Munro Leaf, krijgt dit jaar een geanimeerde verfilming van Blue Sky. Dat is de studio die achter bekende films als Ice Age, Rio, Epic en The Peanuts Movie zit.

Poster FerdinandAan het hoofd van de animatiefilm staat regisseur Carlos Saldanha, een Blue Sky-veteraan die de eerste drie delen van de Ice Age-reeks en de twee Rio-films inblikte. Het verhaal speelt zich af in Spanje en draait om Ferdinand, een gigantische stier met een groot hart.

Door zijn enorme gestalte, wordt Ferdinand gevangen genomen door enkele mensen die ervan uitgaan dat hij een gevaarlijk beest is. Hij wordt klaargestoomd voor de arena, maar de vredelievende stier wil eigenlijk helemaal niet vechten en is vastbesloten om terug te keren naar zijn thuis en zijn familie. Samen met een groepje dieren – waaronder drie maffe egels en een gekke geit – plant hij een avontuurlijke ontsnapping.

De nieuwste trailer, die je onderaan in dit bericht kunt bekijken, bevat enkele verse fragmenten uit de animatiefilm. Er wordt in de video ook gefocust op de acteur die de stier inspreekt: John Cena, een al even imposante verschijning.

In de Benelux draait de animatiefilm vanaf 20 december 2017 in de zalen.

Nieuwe trailer voor animatiefilm Ferdinand

Geplaatst door onder Films, Trailers