29/09/2017

Trailer voor The Legend of Boo-Kini Bottom

Volgende maand krijgt SpongeBob SquarePants een gloednieuwe stop-motionspecial. The Legend of Boo-Kini Bottom werd geregisseerd door Mark Caballero en Seamus Walsh en werd geschreven door Mr. Lawrence.

SpongeBob SquarePants: The Legend of Boo-Kini BottomHet verhaal speelt zich af rond Halloween en draait om The Flying Dutchman. De griezelige piratengeest wil ervoor zorgen dat iedereen in het dorp bang is. Zijn grootste uitdaging is SpongeBob, die denkt dat angstaanjagende dingen erg grappig zijn.

De animatie werd verzorgd door Screen Novelties, een animatiestudio uit Los Angeles die gespecialiseerd is in stop motion. Het is niet de eerste keer dat ze de beroemde tekenfilmpersonages daar tot leven brengen met échte sponzen poppen; de studio gebruikte de techniek ook voor de kerstspecial It’s A SpongeBob Christmas (2012). Naast de stop-motionanimatie zal de special ook stukjes bevatten met marionetten, handpoppen en getekende 2D-animatie.

Voor de uitzending werd de perfecte releasedatum uitgekozen: in Amerika verschijnt het resultaat in oktober 2017 op vrijdag de dertiende op de buis.

Trailer voor SpongeBob SquarePants: The Legend of Boo-Kini Bottom

(Via AWN)

Geplaatst door onder Series, Trailers