21/09/2017

Veelbelovende trailer voor Isle of Dogs

We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar vandaag zijn eindelijk de allereerste beelden verschenen van Isle of Dogs. Dat is de gloednieuwe animatiefilm van schrijver en regisseur Wes Anderson.

Poster Isle of DogsNa de liveactionfilms The Grand Budapest Hotel (2014) en Moonrise Kindom (2012) waagt de gevierde regisseur van Fantastic Mr. Fox (2009) zich opnieuw aan een geanimeerde bioscoopfilm die met behulp van stop motion wordt gemaakt.

Het verhaal speelt zich af in Megasaki City, een Japanse stad waar alle honden naar een eiland vol afval worden verbannen om de gezondheid van de bevolking te beschermen. Atari Kobayashi, een twaalfjarige jongen, steelt een vliegtuig en steekt de rivier over om op zoek te gaan naar zijn verdwenen hond Spots. Op het eiland maakt hij kennis met een bijzondere meute honden, die besluiten om de dappere tweebenige te helpen. De rebelse zoektocht van Atari kan een grote impact hebben op de prefectuur, iets wat de corrupte burgemeester Kobayashi niet zomaar wil laten gebeuren.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer. Talloze bekende acteurs spreken een stem in voor de film, onder wie Bill Murray, Jeff Goldblum, Edward Norton, Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Greta Gerwig, Harvey Keitel, Frances McDormand, Liev Schreiber, Bob Balaban, F. Murray Abraham, Courtney B. Vance, Fisher Stevens en Frank Wood. De cast bevat ook heel wat talent met Aziatisch roots, zoals Yoko Ono, Ken Watanabe, Kunichi Nomura, Akira Ito, Nijiro Murakami, Akira Takayama, Yojiro Noda, Mari Natsuki en Koyu Rankin.

In Amerika verschijnt de animatiefilm op 23 maart 2018 op het witte doek.

Eerste trailer voor animatiefilm Isle of Dogs

Geplaatst door onder Films, Trailers