14/09/2017

Ongecensureerde trailer voor serie Big Mouth

Komiek Nick Kroll en schrijver Andrew Goldberg (Family Guy) bedachten Big Mouth, een nieuwe animatieserie die op Netflix verschijnt. Het expliciete resultaat, dat niet geschikt is voor kleine kinderen, werd geregisseerd en geschreven door Mark Levin en Jennifer Flackett.

Poster Big MouthDe reeks volgt de belevenissen van een groepje pubers: jonge, vreemde, emotionele wezens die nog volop in ontwikkeling zijn en die in de knoop zitten met hun gevoelens. De hormonen die door hun lijf gieren en waarmee ze dagelijks worstelen, worden in Big Mouth als grote monsters weergegeven. Monsters die de tieners adviseren om te fantaseren, masturberen, rebelleren…

Na twee clips die de puberteit uit het respectieve standpunt van een jongen en een meisje weergeven, laat de onderstaande trailer meer zien van de tieners bij wie er allemaal vreemde dingen ontluiken – van gekke gedachten tot nachtelijke ongelukjes.

Big Mouth bestaat uit tien afleveringen van een half uur en werd geproduceerd door Titmouse, de Amerikaanse animatiestudio achter Nerdland, Son of Zorn, The Venture Bros., Black Dynamite, Motorcity en Niko and the Sword of Light.

De tekenfilmserie wordt op 29 september 2017 op Netflix verwacht.

Trailer voor animatieserie Big Mouth

Geplaatst door onder Series, Trailers