08/09/2017

Trailer voor All I Want for Christmas Is You

De wereldberoemde hit waarmee zangeres Mariah Carey in 1994 de hitlijsten veroverde, wordt nog steeds elk jaar grijsgedraaid in de kerstperiode. Na de vele remixes, rereleases en een bijbehorend prentenboek dat in 2015 verscheen, komt er nu een animatiefilm die gebaseerd is op het liedje.

Mariah Carey's All I Want for Christmas Is YouAll I Want for Christmas Is You is een productie van Magic Carpet Productions, Splash Entertainment en de Ierse animatiestudio Telegael (Norm of the North, Blinky Bill). Regisseur Guy Vasilovich (LEGO Star Wars) stond aan het hoofd van de film. Het script werd geschreven door Temple Mathews (Peter Pan II: Return to Neverland).

Het verhaal draait om een jonge Mariah, die hoopt dat ze dit jaar Princess onder de kerstboom vindt. Dat is de schattige puppy die ze in de dierenwinkel zag. Voor haar wens kan uitkomen, moet ze eerst bewijzen dat ze goed voor honden kan zorgen. Mariah krijgt de kans wanneer ze op Jack mag passen, de ruige en onstuimige hond van haar oom. De dolle streken van Jack zorgen ervoor dat de perfecte kerstvoorbereidingen van de familie niet van een leien dakje lopen.

De voornaamste stemmen werden ingesproken door Breanna Yde (Mariah), Henry Winkler (opa Bill), Lacey Chabert (moeder Penelope), Phil Morris (vader Bud), Laya Hayes (vriendin Vicky) en Keiko Agena (Emiko). Mariah Carey zelf leent haar stem aan de verteller en zingt ook het nieuwe nummer Lil’ Snowman, naast klassiekers zoals All I Want for Christmas Is You, Miss You Most (At Christmas Time) en Christmas Time Is in the Air.

Onderaan in dit bericht vind je de trailer met eerste beelden uit de film. Het resultaat, dat wordt verdeeld door Universal, is in Amerika in de (digitale) winkels verkrijgbaar vanaf 14 november 2017.

Trailer voor Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You

(Via PR NewsWire)

Geplaatst door onder Films, Trailers