17/09/2017

Eerste blik op animatieserie van Stretch Armstrong

Speelgoedfabrikant Hasbro en onlinetelevisieaanbieder Netflix slaan voor het eerst de handen ineen. Samen werken ze aan een nieuwe animatieserie over Stretch Armstrong: een elastisch speelgoedfiguurtje uit de jaren zeventig.

Poster Stretch Armstrong and the Flex FightersStretch Armstrong and the Flex Fighters volgt de belevenissen van de tiener Jake Armstrong en zijn beste vrienden Nathan Park en Ricardo Perez. Wanneer de drie per ongeluk worden blootgesteld aan een experimenteel chemisch product, veranderen ze respectievelijk in Stretch Armstrong, Wingspan en Omni-Mass. Samen beleven de kersverse helden allerlei avonturen vol actie en humor.

Net zoals My Little Pony en Transformers – ook van Hasbro – komt er van Stretch een bijbehorende stripreeks. Die wordt getekend door Nikos Koutsis en wordt geschreven door Kevin Burke en Chris “Doc” Wyatt, tevens de hoofdschrijvers van de animatieserie. Hun ambitie is om beide media op elkaar te laten aansluiten. Zo zullen de verhalen van de maandelijkse strips zich afspelen in de tijd tussen de afleveringen van de animatieserie. Nieuwe schurken kunnen bijvoorbeeld iets eerder in de albums worden geïntroduceerd, voor ze op het kleine scherm verschijnen.

Onderaan vind je de allereerste teaser voor de animatieserie. De video begint met een spotje in de ouderwetse stijl van de eenvoudige Stretch Armstrong (een uitrekbare bodybuilder in een blauw broekje) en schakelt nadien over naar de moderne look waarbij Stretch en zijn vrienden veeleer op futuristische superhelden lijken.

De voornaamste stemmen worden ingesproken door Scott Menville (Jake/Stretch), Steven Yeun (Nathan/Wingspan), Ogie Banks (Ricardo/Omni-Mass), Wil Wheaton (Rook), Felicia Day (Erika), Keith David (Kane), Kate Mulgrew (Dr. C) en Walter Koenig (Mr. Savic). Het resultaat wordt later deze herfst op Netflix verwacht.

Teaser voor Stretch Armstrong and the Flex Fighters

Geplaatst door onder Series, Trailers