13/09/2017

Bruisende trailer voor Pixars Coco

Pixar pakt straks uit met Coco, een muzikaal avontuur dat geregisseerd wordt door Lee Unkrich (Toy Story 3) en Adrian Molina. De nieuwe animatiefilm speelt zich af in Mexico tijdens Día De Los Muertos: een jaarlijkse traditie waarbij de overledenen worden herdacht.

Poster CocoHet verhaal volgt Miguel, een Mexicaanse jongen met een passie voor muziek. Helaas groeit hij op in een familie die muziek verbannen heeft. Dat gebeurde generaties geleden nadat zijn overovergrootvader diens gezin in de steek liet om zijn droom als muzikant waar te maken. Ondanks alles koestert Miguel ook het verlangen om muzikant te worden, geïnspireerd door zijn favoriete zanger/acteur: Ernesto de la Cruz.

Wanneer Miguel een bijzondere link ontdekt tussen hem en zijn overleden idool, brengt hij een bezoek aan de begraafplaats van Ernesto de la Cruz. In het mausoleum kan hij het niet laten om op de gitaar van de overleden legende te spelen, waardoor hij op magische wijze in het kleurrijke land van de doden terechtkomt. Daar ziet hij allerlei overleden familieleden terug en ontmoet hij voorouders die hij in het echte leven nooit heeft gekend.

Familie, muziek, avontuur en humor zijn de belangrijkste ingrediënten van Pixars 19e animatiefilm. Samen met een nieuwe poster werd vandaag ook een verse trailer vrijgegeven, die je onderaan in dit bericht terugvindt.

Coco verschijnt in 3D op het witte doek en wordt in de Nederlandse en Belgische bioscoopzalen verwacht op 29 november 2017.

Nieuwe trailer voor animatiefilm Coco

Geplaatst door onder Films, Trailers