25/09/2017

Nieuwe beelden uit animatieserie Big Hero 6

Bij Walt Disney wordt al een tijdje gewerkt aan een serie die gebaseerd is op Big Hero 6, de avontuurlijke animatiefilm uit 2014 die op zijn beurt geïnspireerd was op de gelijknamige stripreeks van Marvel.

Big Hero 6 The SeriesHet verhaal van Big Hero 6: The Series sluit aan op de gebeurtenissen uit de film en draait om de vriendschap tussen het veertienjarige genie Hiro en zijn geavanceerde robot Baymax. Samen met hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred vormen ze het superheldenteam Big Hero 6.

In het San Fransokyo Institute of Technology neemt Hiro deel aan allerlei academische uitdagingen en ervaart hij wat het is om de jongste van de campus te zijn. Naast de lessen moeten de hoogtechnologische helden van Big Hero 6 hun stad beschermen tegen allerlei superschurken die over een heleboel wetenschappelijke snufjes beschikken.

Ter promotie van de tekenfilmserie heeft Disney zopas een nieuwe clip vrijgegeven. De serie wordt in Amerika in november 2017 op Disney XD verwacht. De studio lijkt nu al overtuigd van het succes, want achter de schermen kreeg een tweede seizoen reeds groen licht.

Nieuwe clip uit Big Hero 6: The Series

Geplaatst door onder Series, Trailers