10/09/2017

Korte animatiefilm: Parfum Fraise

Een van de bekendste animatiescholen van Frankrijk is zonder twijfel Gobelins. Zopas heeft de school een nieuwe verzameling creaties van hun studenten vrijgegeven. Parfum Fraise is daar een van.

Parfum FraiseHet verhaal draait om Makoto, een man die zijn best doet om zijn zevenjarige zoon Kazuki op te voeden. Ondanks zijn goede voornemens krijgt het geweld, dat een groot deel uitmaakte van zijn verleden, opnieuw een greep op zijn leven. Hij ziet geen andere oplossing dan de confrontatie aan te gaan, voor de ogen van zijn zoon die hij altijd heeft willen beschermen.

De mooie, handgetekende film werd gemaakt door Alix Arrault, Martin Hurmane, Samuel Klughertz en Jules Rigolle. Met Parfum Fraise rondde ze hun vierjarige animatieopleiding aan Gobelins met succes af. Hun korte animatiefilm (met Engelse ondertitels) is onderaan in dit bericht te bekijken.

Korte animatiefilm Parfum Fraise

(Via IAMag)

Geplaatst door onder Kortfilms, Studentenwerk