07/09/2017

Eerste trailer voor Aardman-film Early Man

In 2018 pakt regisseur Nick Park weer uit met een nieuwe stop-motionfilm. De Oscarwinnaar, die bekend is van Chicken Run en de vele avonturen van Wallace & Gromit, werkt bij de Britse studio Aardman Animations al een tijdje aan Early Man.

Poster Early ManDe fantasievolle komedie speelt zich af in de steentijd en draait om de primitieve stam van Dug, een kleine holbewoner. Hun vallei wordt veroverd door Lord Nooth, de hebberige leider van een moderner dorp uit de bronstijd.

Samen met zijn beste vriend Hognob (een wild zwijn) en Goona (een ontembare, rebelse vrouw uit het nieuwe dorp) gaat Dug op zoek naar een manier om zijn vrienden en zijn thuis te redden. Hij denkt dat de strijd tussen de twee verschillende stammen misschien kan worden uitgevochten in de arena… met een prehistorisch potje voetbal.

Vandaag heeft Aardman een eerste trailer vrijgegeven. Zoals we dat van de studio en regisseur Park gewend zijn, ziet de animatie er prima uit en bevat het verhaal heel wat droge, Britse humor. Het onderstaande voorproefje bevat zowel komische woordgrapjes als subtiele, visuele verwijzingen die verwerkt werden in de achtergrond.

De hoofdpersonages zijn ingesproken door Eddie Redmayne (Dug), Tom Hiddleston (Lord Nooth) en Maisie Williams (Goona). Overige rollen zijn er voor Timothy Spall, Richard Ayoade, Selina Griffiths, Johnny Vegas, Mark Williams, Gina Yashere, Simon Greenall en Richard Webber.

Distributeur Entertainment One Benelux brengt animatiefilm Early Man bij ons in de bioscoop uit op 31 januari 2018.

Eerste trailer voor animatiefilm Early Man

Geplaatst door onder Films, Trailers