25/08/2017

Trailer voor vierde seizoen BoJack Horseman

Een van de vele animatieseries die worden aangeboden via het online tv-platform van Netflix is BoJack Horseman. De tekenfilmserie voor volwassen kijkers volgt de belevenissen van een cynische paardacteur en zijn vrienden.

Poster BoJack HorsemanDe verhalen spelen zich af in een wereld waar mensen samenleven met pratende dieren met menselijke eigenschappen. Centraal staat BoJack, een paard dat vroeger in een populaire sitcom meespeelde. Het resultaat is een bijzondere mix van humor, drama en commentaar op de moderne maatschappij.

Volgens de streamingdienst biedt seizoen vier een antwoord op de verschillende vragen die aan het einde van het vorige seizoen werden gesteld. “Waar is BoJack? Zal hij vinden waar hij naar zoekt? En zal hij ooit terugkeren naar Hollywoo?” In zijn afwezigheid werkt Diane aan een blog, wil Mr. Peanutbutter gouverneur worden en is Todd bezig met Todd-achtige dingetjes.

Volgende maand verschijnt een vierde seizoen dat net als de vorige delen bestaat uit twaalf afleveringen. Onderaan in dit bericht is een eerste voorproefje van de nieuwe avonturen te bekijken.

BoJack Horseman is bedacht door Raphael Bob-Waksberg, ontworpen door Lisa Hanawalt en geanimeerd door de Amerikaanse studio ShadowMachine. De hoofdrollen worden ingesproken door Will Arnett (BoJack), Amy Sedaris (Princess Carolyn), Alison Brie (Diane), Aaron Paul (Todd) en Paul F. Tompkins (Mr. Peanutbutter).

Vanaf 8 september 2017 verschijnen de nieuwe episodes op Netflix.

Trailer voor seizoen 4 van BoJack Horseman

(Via Indiewire)

Geplaatst door onder Series, Trailers