28/08/2017

Eerste trailer voor Batman vs. Two-Face

Vorig jaar vierden Warner Brothers en DC Comics de vijftigste verjaardag van de klassieke Batman-televisieserie uit de jaren zestig met Batman: Return of the Caped Crusaders. Dit jaar verschijnt het vervolg op die geanimeerde film: Batman vs. Two-Face.

Batman vs. Two-FaceHet verhaal speelt zich opnieuw af in de jaren zestig en laat zien hoe Batman en Robin Gotham City beschermen. Ze krijgen het erg druk wanneer een gewaagd experiment verkeerd afloopt. Professor Hugo Strange wil de boosaardigheid uit de stads gemeenste schurken verwijderen, maar zijn plan gaat mis. Bij het ongeluk wordt Two-Face geboren, een onvoorspelbare crimineel die veel van zijn acties laat beslissen door het opgooien van een muntstuk.

Batman vs. Two-Face werd – net als de voorgaande film – geregisseerd door Rick Morales. Het script werd verzorgd door Michael Jelenic en James Tucker. Verschillende acteurs uit de oude tv-serie leenden hun stemmen aan de animatiefilm, onder wie Adam West (Batman), Burt Ward (Robin) en Julie Newmar (Catwoman). Star Trek-icoon William Shatner sprak Two-Face in.

De tekenfilm bevat de laatste rol van West; hij overleed op 9 juni 2017. Het bonusmateriaal bevat daarom een eerbetoon aan de acteur: een opname van het panel dat zijn collega’s in juli 2017 gaven op Comic-Con in San Diego.

Warner Brothers legt de geanimeerde Batman-film in Amerika deze herfst in de winkelschappen (de digitale release verschijnt op 10 oktober 2017 en de bluray een week later op 17 oktober 2017).

Eerste trailer voor Batman vs. Two-Face

(Via AWN)

Geplaatst door onder Films, Trailers