26/08/2017

Eerste beelden uit nieuwe Netflix-serie Big Mouth

Vorig jaar schreven we dat Netflix groen licht gaf aan Big Mouth. Van de nieuwe animatieserie, die bedoeld is voor een publiek van (jonge) volwassenen, zijn nu de eerste beelden verschenen.

Poster Big Mouth‘Verhalen die deel uitmaken van de glorieuze nachtmerrie die puberteit is.’ Zo werd Big Mouth in 2016 aangekondigd door het bekende, online tv-platform. Inmiddels zijn twee teasers opgedoken met de allereerste beelden uit de komische animatieserie.

De reeks volgt de belevenissen van een groepje pubers: jonge, vreemde, emotionele wezens die nog volop in ontwikkeling zijn en die in de knoop zitten met hun gevoelens. De hormonen die door hun lijf gieren en waarmee ze dagelijks worstelen, worden in Big Mouth als grote monsters weergegeven. Monsters die de tieners adviseren om te fantaseren, masturberen, rebelleren…

Big Mouth werd bedacht door Nick Kroll en Andrew Goldberg, die ook hun naam leenden aan de bevriende hoofdpersonages. Hulp kregen ze van schrijvers en regisseurs Mark Levin en Jennifer Flackett. De voornaamste personages werden ingesproken door Kroll (Nick, Hormone Monster), John Mulaney (Andrew), Jessi Klein (Jessi) en Maya Rudolph (Hormone Monstress). Daarnaast waren er ook rollen voor Jason Mantzoukas, Jenny Slate, Jordan Peele en Fred Armisen.

De tekenfilmserie bestaat uit tien afleveringen van een half uur en werd geproduceerd door Titmouse. Die Amerikaanse studio is bekend van geanimeerde films en series zoals Nerdland, Son of Zorn, The Venture Bros., Black Dynamite, Motorcity en Niko and the Sword of Light.

Het resultaat wordt op 29 september 2017 op Netflix verwacht.

Eerste teasers voor Netflix-serie Big Mouth

(Via EW)

Geplaatst door onder Series, Trailers