04/08/2017

Psychedelisch voorproefje van Tarantula

Vorige zomer gaf de Amerikaanse zender TBS groen licht aan de productie van Tarantula, een nieuwe animatieserie die bedoeld is voor oudere kijkers. Zopas is een video opgedoken met de eerste beelden.

TarantulaTarantula is ontsproten aan het brein van Carson Mell, die als schrijver meewerkte aan komische liveactionseries zoals Silicon Valley en Eastbound & Down. De serie zag in 2012 het licht als een webreeks (acht episodes van ongeveer drie minuten). In tegenstelling tot veel animatieseries ligt de focus op de verhalen en niet op hectische actie of goedkope slapstick.

De serie bestaat uit afleveringen van een half uur en volgt de belevenissen van de gasten van het Tierra Chula Resident Hotel, dat door iedereen ‘The Tarantula’ wordt genoemd. Centraal staat veertiger Echo Johnson, een gerespecteerde tattookunstenaar die aan het praten slaat wanneer hij op zijn klanten tekent. Zijn absurde verhalen gaan over de andere bewoners, die bijvoorbeeld ruige feestjes houden, in afvalcontainers duiken of andere onfortuinlijke avonturen beleven.

TarantulaIn dit bericht vind je een allereerste voorproefje van Tarantula. Voor een weddenschap gaat Echo met een vriend een gigantische paddenstoel uit de bergen halen. Wat begint als een uitstapje, verandert in een psychedelische trip door de hallucinaties die de zwam verwekt.

Omdat Tarantula momenteel nog volop in de maak is, begint de video met een ruwe animatic, maar na een minuut zijn er wel afgewerkte beelden te zien. Het resultaat, een coproductie van Rough House Pictures en Studio T, wordt later dit jaar of begin 2018 in Amerika op de buis verwacht.

Voorproefje van animatieserie Tarantula

(Via Variety)

Geplaatst door onder Series, Trailers