11/08/2017

Verse beelden uit animatiefilm Coco

Regisseurs Lee Unkrich (Toy Story 3) en Adrian Molina pakken dit jaar uit met Coco. De nieuwe animatiefilm van Pixar speelt zich af in Mexico tijdens Día De Los Muertos: een jaarlijkse traditie waarbij overledenen worden herdacht.

Poster CocoCentraal staat Miguel, een jongen met een passie voor muziek. Helaas groeit hij op in een familie die muziek verbannen heeft. Dat gebeurde generaties geleden nadat zijn overovergrootvader diens gezin in de steek liet om zijn droom als muzikant waar te maken. Ondanks alles koestert de jongen het verlangen om muzikant te worden.

Wanneer Miguel een bijzondere link ontdekt tussen hem en zijn overleden idool, Ernesto de la Cruz, brengt hij een bezoek aan diens begraafplaats. In het mausoleum kan hij het niet laten om op de gitaar van de overleden legende te spelen, waardoor hij op magische wijze in het kleurrijke land van de doden belandt. Daar ziet hij allerlei overleden familieleden terug en ontmoet hij voorouders die hij in het echte leven nooit heeft gekend.

In de onderstaande trailer – die bedoeld is voor de Latijns-Amerikaanse markt en daarom Spaans gesproken is – zijn een aantal mooie, nieuwe beelden te bewonderen. Familie en muziek zijn de voornaamste ingrediënten van het avontuur, iets wat ook benadrukt wordt op de bijbehorende poster.

Het geanimeerde resultaat verschijnt in 3D en wordt in de Nederlandse en Belgische bioscoopzalen verwacht op 29 november 2017.

Nieuwe trailer voor Pixars animatiefilm Coco

Geplaatst door onder Films, Trailers