27/08/2017

LEGO en Netflix presenteren Secrets of Elvendale

Een van de vele manieren waarop LEGO reclame maakt, is het produceren van bijbehorende animatiefilms en -series. Zo verschijnt binnenkort een gloednieuwe reeks die gebaseerd is op een bestaand product van de speelgoedfabrikant: LEGO Elves: Secret of Elvendale.

LEGO Elves: Secret of ElvendaleHet avontuur begint wanneer Emily Jones en haar jongere zusje Sophie via een portaal in Elvendale belanden. In de fantasievolle wereld ontmoeten ze allerlei leuke elfen, maar het geluk wordt verstoord wanneer Sophie wordt ontvoerd door de Goblin-koning en zijn gemene handlangers. Emily en haar elfenvrienden banen zich een weg door het magische woud om Sophie te redden en het Goblin-dorp te bevrijden van de tirannieke leider.

De handgetekende serie werd gemaakt door Studio Mir, de Zuid-Koreaanse animatiestudio die eerder meewerkte aan Nickelodeons succesvolle tekenfilmserie The Legend of Korra (het vervolg op Avatar: The Last Airbender) en de recente DreamWorks-reeks Voltron: Legendary Defender.

LEGO Elves: Secret of ElvendaleOnderaan in dit bericht vind je twee trailers met een eerste voorproefje van Lego Elves: Secrets of Elvendale. Vooral de tweede video doet – met zijn gevechten gebaseerd op natuurelementen zoals water en vuur – erg denken aan de Avatar-series.

Het resultaat verschijnt in Amerika vanaf 1 september 2017 op Netflix.

Twee trailers voor Lego Elves: Secrets of Elvendale

(Via Kotaku)

Geplaatst door onder Series, Trailers