06/08/2017

Verse clips uit nieuwe DuckTales-serie

Binnenkort verschijnen nieuwe avonturen van DuckTales. Aan de langverwachte tekenfilmserie wordt al enkele jaren gewerkt bij Disney Television Animation (Mickey Mouse, Wander Over Yonder, Gravity Falls).

Poster DuckTales (2017)De animatieserie volgt de belevenissen van de schatrijke Scrooge McDuck (Dagobert Duck), zijn nieuwsgierige en ondeugende neefjes Huey, Dewey en Louie (Kwik, Kwek en Kwak) en hun temperamentvolle oom Donald Duck. Samen reizen ze de wereld rond en belanden ze in grootse avonturen.

Bekende karakters die niet ontbreken zijn Launchpad McQuack (Turbo McKwek), Webby (Lizzy), Duckworth (Van Stoetenwolf), Gyro Gearloose (Willie Wortel), Fenton Crackshell/Gizmoduck (Karel Kraakei/Roboduck), Magica De Spell (Zwarte Magica), Flintheart Glomgold (Govert Goudglans), Mrs. Beakley (Mevrouw Baktaart) en Ma Beagle and the Beagle Boys (Ma Boef en de Zware Jongens).

Op de D23 Expo in Californië werd afgelopen maand onthuld dat de iconische superheld Darkwing Duck (die vroeger in zijn eigen spin-off op de buis was te zien) ook zal opduiken in dit universum van DuckTales. Uiteraard zijn vijanden zoals MegaVolt en Quackerjack (Snaterbek) eveneens van de partij.

Onderaan in dit bericht vind je een handvol leuke fragmenten en recente promotiespotjes voor de animatieserie. In Amerika start DuckTales op 12 augustus 2017 op Disney XD met een extra lange aflevering van een uur. In die special gaan de personages op zoek naar de verloren stad Atlantis.

Fragmenten uit animatieserie DuckTales

Geplaatst door onder Series, Trailers