05/08/2017

Eerste clip uit Rocko’s Modern Life: Static Cling

Een van de klassieke tekenfilmseries die door Nickelodeon nieuw leven wordt ingeblazen is Rocko’s Modern Life, een populaire reeks uit de jaren negentig die bedacht werd door Joe Murray.

Poster Rocko's Modern Life: Static ClingHet verhaal van de serie wordt voortgezet in Rocko’s Modern Life: Static Cling, een nieuwe tekenfilm die de hippe 21e eeuw op de hak neemt. Murray regisseert de geanimeerde parodie op de moderne samenleving samen met Cosmo Segurson.

De tekenfilm speelt zich af in de huidige tijd en volgt de kleine wallaby Rocko die terugkeert naar O-Town, het Amerikaanse stadje waar hij in een stripwinkel ging werken nadat hij Australië achter zich liet. Het grote verschil is dat hij de afgelopen twintig jaar in de ruimte heeft doorgebracht. Rocko moet nu zijn uiterste best doen om te wennen aan het hectische leven van vandaag.

In de allereerste clip is te zien hoe Rocko samen met zijn vrienden Filburt (een schildpad) en Heffer (een stier) probeert om de moderne chaos te trotseren. Een tijd waarin iedereen steeds van de laatste nieuwe hypes wil genieten: O-Phones en O-Watches, het radioactieve energiedrankje Schlam-O, hyperrealistische 3D-films, foodtrucks, social media en meer hippe dingen.

In 2018 wordt de tekenfilm van ongeveer een uur op het kleine scherm uitgezonden. Achter de schermen wordt ook gewerkt aan nieuwe specials die gebaseerd zijn op de series Hey Arnold! en Invader Zim.

Eerste clip uit Rocko’s Modern Life: Static Cling

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Series, Trailers