10/07/2017

Eerste voorproefje van Puppy duikt op

In afwachting van animatiefilm Hotel Transylvania 3 (die in september 2018 verschijnt) houdt Sony Pictures Animation de fans van de griezelige personages zoet met de korte film Puppy.

Poster Puppy - A Hotel Transylvania ShortHet miniavontuur speelt zich af in hetzelfde universum en laat zien hoe Dennis dolgraag een huisdier wil. Zijn ouders zwichten niet voor zijn smeekbedes, maar met zijn droevige blik kan hij grootvader Dracula wél overtuigen. Dennis is dolblij als hij een monsterlijke puppy krijgt, maar de problemen voor Dracula en de andere hotelbewoners beginnen wanneer blijkt dat de schattige viervoeter gigantisch groot is en voor heel wat chaos zorgt.

In de onderstaande promotievideo’s is een eerste glimp van Puppy te zien en komt regisseur Genndy Tartakovsky aan het woord, die ook de twee voorgaande Hotel Transylvania-films inblikte. Hij vertelt waar het komische verhaal over gaat en waar de inspiratie vandaan komt.

De korte animatiefilm gaat in de bioscoop vooraf aan The Emoji Movie. Die nieuwe komedie van Sony speelt zich af in een smartphone en verschijnt op 9 augustus 2017 op het witte doek. De wereldpremière van Puppy vond vorige maand plaats op het animatiefestival in Annecy.

Voorproefje van Hotel Transylvania-filmpje Puppy

Geplaatst door onder Films, Trailers