12/07/2017

Verse beelden uit The Emoji Movie

Deze zomer pakt Sony Pictures Animation, de studio achter Cloudy with a Chance of Meatballs en Hotel Transylvania, uit met The Emoji Movie. Het avontuur speelt zich af in een smartphone en is geregisseerd door Anthony Leondis (Igor, Lilo & Stitch 2).

Poster The Emoji MovieHet verhaal begint in een app om berichten te versturen: Textopolis, een bruisende stad waar alle emoji leven en wachten tot ze geselecteerd worden door de gebruiker van de smartphone. Elke emoji heeft één gezichtsuitdrukking, behalve Gene. Hij is een uitbundige emoji die geen filter heeft en talloze expressies bevat.

Wanneer Gene per ongeluk een verkeerde uitdrukking gebruikt, doet hij een beroep op zijn beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak om zijn fout te herstellen. Samen beleven ze een ‘app-vontuur’ waarbij ze in allerlei verschillende werelden belanden – op zoek naar de code die Gene één vaste uitdrukking kan geven. Wanneer een groter gevaar de smartphone bedreigt, ligt het lot van alle emoji plots in de handen van de drie vrienden. Ze zullen hun wereld moeten redden voor hij verwijderd wordt.

Na de eerste trailer zijn zopas enkele nieuwe beelden uit The Emoji Movie vrijgegeven. In de eerste clip – het openingsfragment van de animatiefilm – wordt getoond hoe de jeugd van tegenwoordig voortdurend aan het scherm van een smartphone gekluisterd is. Daarnaast worden er verschillende personages uit de bruisende emojiwereld geïntroduceerd en grapjes met oude, ‘bejaarde’ emoticons gemaakt.

The Emoji Movie draait vanaf 9 augustus 2017 in Nederland en België.

Nieuwe beelden uit The Emoji Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers