20/07/2017

Beestige trailer voor Animal Crackers

Vorige maand pakte het Franse animatiefestival in Annecy uit met de wereldpremière van Animal Crackers, een nieuwe komedie die geregisseerd werd door Tony Bancroft (Mulan) en Scott Christian Sava, met hulp van coregisseur Jaime Maestro.

Teaserposter Animal CrackersHet verhaal volgt Owen Huntington, zijn vrouw Zoe en hun dochtertje MacKenzie. Hun rustige leventje wordt ondersteboven gekeerd wanneer ze een oud circus erven. Het publiek is niet echt onder de indruk van de slappe optredens, maar dat verandert wanneer er een doos met magische dierenkoekjes opduikt. Wie ervan eet, verandert in een beest – afhankelijk van de vorm van het koekje (een giraf, gorilla, hamster, tijger, etc). Om het circus van hun gemene oom Horatio te redden, zullen de bijzondere crackers goed van pas komen.

Animal Crackers is de eerste avondvullende animatiefilm die gemaakt werd bij Blue Dream Studios in Spanje, met de steun van enkele Chinese investeerders. Achter de schermen werkt de Spaanse studio al aan een verfilming van Pet Robots, een strip van Sava. Onderaan in dit bericht vind je een nieuwe trailer voor de komische animatiefilm.

Heel wat bekende acteurs werden gestrikt om een rol in te spreken. In de film herken je onder meer de stemmen van Emily Blunt, John Krasinski, Ian McKellen, Danny DeVito, Patrick Warburton, Sylvester Stallone, Gilbert Gottfried, Raven-Symoné en Tara Strong.

Het resultaat verschijnt in de Amerikaanse zalen op 1 september 2017.

Trailer voor animatiefilm Animal Crackers

(Via THR)

Geplaatst door onder Films, Trailers