09/07/2017

The Happytime Murders verschijnt in 2018

Al jaren probeert regisseur Brian Henson, de zoon van Muppets-vader Jim Henson, om een passieproject te verwezenlijken: The Happytime Murders, een duistere poppenfilm die absoluut niet geschikt is voor kinderen.

Artwork The Happytime MurdersMet de steun van Melissa McCarthy, die zowel als actrice en producent meewerkt, is de productie dit jaar eindelijk in een stroomversnelling geraakt. De komische actrice is vooral bekend van films zoals Bridesmaids, Spy en de recentste Ghostbusters. McCarthy zal de rol vertolken van een menselijke detective, die moet samenwerken met een pop om een seriemoordenaar op te sporen.

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar mensen samenleven met poppen, al worden die laatste wel als minderwaardige burgers beschouwd. Twee detectives (een mens en een pop) moeten hun verschillen opzijzetten. Samen gaan ze op zoek naar de seriemoordenaar die het gemunt heeft op de poppen uit The Happytime Gang. De personages uit die populaire kinderserie uit de jaren tachtig zijn wereldberoemd en leiden een decadent leven waar de rioolpers van smult. Tot iemand ze een voor een begint te vermoorden…

Artwork The Happytime MurdersThe Happytime Murders is een productie van Henson Alternative (een onderdeel van The Jim Henson Company), On the Day Productions (het bedrijfje van McCarthy en haar man Ben Falcone) en de Amerikaanse studio STX Entertainment.

In Amerika wordt het resultaat op 17 augustus 2018 in de bioscopen verwacht. Het artwork in dit bericht geeft een eerste voorproefje van de donkere sfeer, maar is wellicht wat verouderd: het verhaal draaide oorspronkelijk om een mannelijke detective.

Artwork The Happytime Murders

(Via Deadline)

Geplaatst door onder Films