19/07/2017

Aliens en kabouters in teaser voor Gnome Alone

Regisseur Peter Lepeniotis (The Nut Job) pakt dit jaar uit met zijn tweede avondvullende animatiefilm: Gnome Alone. Producent is veteraan John H. Williams (Shrek-films, Puss in Boots en Space Chimps).

Poster Gnome AloneDe animatiefilm draait om Chloe, een jonge meid die naar een nieuwe stad verhuist en tot haar grote verrassing ontdekt dat er een oorlog woedt tussen de Gnomes (tuinkabouters) en de Troggs (buitenaardse monsters die via een magisch portaal uit een andere dimensie komen). Al eeuwenlang beschermen de dappere kabouters de aarde tegen de maffe Troggs die alles op hun pad verslinden. Samen met buurjongen Liam besluit Chloe om met de kabouters mee te strijden tegen de hongerige Troggs.

Gnome Alone is een productie van 3QU Media en wordt geanimeerd bij Cinesite. Die Canadese studio verzorgde vroeger alleen visuele effecten voor liveactionfilms, maar werkt momenteel aan verschillende, volwaardige animatiefilms. Zo is Charming in de maak, wordt er voor Sony gewerkt aan The Star en is daarnaast ook de veelbelovende tekenfilm Klaus in productie.

In Amerika draait Gnome Alone vanaf 13 oktober 2017 in de zalen.

Eerste teaser voor animatiefilm Gnome Alone

(Via CartoonBrew)

Geplaatst door onder Films, Trailers