08/07/2017

Tien posters voor The LEGO Ninjago Movie

Dit jaar verschijnt de derde LEGO-animatiefilm in de bioscoop. Na The LEGO Movie (2014) en The LEGO Batman Movie (2017) is nu het Ninjago-speelgoed aan de beurt. De film vormt het regiedebuut van Charlie Bean (animatieserie Tron: Uprising).

Poster The LEGO Ninjago MovieHet verhaal speelt zich af op het eiland Ninjago en volgt de belevenissen van Lloyd, een jonge meesterbouwer. Hij is de groene ninja en maakt samen met vijf vrienden deel uit van een geheime groep krijgers onder leiding van de grappige en wijze Meester Wu.

De zes krijgers moeten het opnemen tegen Garmadon, een grote schurk die toevallig ook de vader van Lloyd is. Wanneer vader en zoon tegenover elkaar staan, volgt een hevige strijd tussen de ninja’s en het leger van Garmadon. Tijdens de confrontatie moeten de onervaren krijgers op zoek gaan naar de innerlijke kracht van ‘Spinjitzu’.

Alle hoofdpersonages worden nu met een afzonderlijke poster voorgesteld. Elke ninja heeft een bijzondere kracht die gebaseerd is op een natuurelement, zoals vuur, aarde, water, bliksem, ijs en… groene energie (euh…. oké).

De zes jonge helden worden ingesproken door Dave Franco (Lloyd), Michael Peña (Kai), Abbi Jacobson (Nya), Kumail Nanjiani (Jay), Zach Woods (Zane) en Fred Armisen (Cole). Overige rollen zijn er voor Jackie Chan (Master Wu), Justin Theroux (Garmadon) en Olivia Munn (Koko, de moeder van Lloyd).

De eerste trailer voor The LEGO Ninjago Movie vind je in ons vorige bericht. Het resultaat verschijnt op 27 september 2017 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release is op 18 oktober 2017.

Posters voor The LEGO Ninjago Movie (klik voor hogere resolutie)

(Via SHH)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films