14/07/2017

Nieuwe look voor Hey Arnold!: The Jungle Movie

Heel wat klassieke tekenfilmseries van Nickelodeon worden nieuw leven ingeblazen. Zo zijn er nieuwe tv-films en -specials in de maak van Rocko’s Modern Life, Invader Zim en Hey Arnold! Van die laatste is nu een eerste voorproefje verschenen.

Hey Arnold!Het verhaal van Hey Arnold!: The Jungle Movie speelt zich een à twee jaar na de gebeurtenissen uit de serie af. De personages zijn allemaal een beetje ouder en kregen een ietwat andere look (vergelijk met de afbeelding rechts). Alles begint wanneer de kinderen op reis gaan naar San Lorenzo, een fictief stadje in Zuid-Amerika.

Daar belandt Arnold op het exotische eiland waarvan hij droomde in Parents Day (een van de afleveringen van het vijfde seizoen). De film zal verklaren wat er gebeurd is met Miles en Stella, de ouders van Arnold. In de tv-serie waren zij dokters die nooit terugkwamen van een buitenlandse missie. Het dagboek van zijn vader, dat Arnold in de laatste afleveringen van de tv-serie vond, zal een rol spelen in dit nieuwe avontuur.

Hey Arnold!: The Jungle MovieCraig Bartlett, de bedenker van de serie, werkt als schrijver en producent mee aan de nieuwe animatiefilm. In de onderstaande video geeft hij alvast een voorproefje van de (licht) gewijzigde designs.

Een groot deel van de originele cast keert terug voor de film, zoals Francesca Marie Smith (Helga), Anndi McAfee (Phoebe), Justin Shenkarow (Harold), Olivia Hack (Rhonda), Nika Futterman (Olga), Dan Butler (Mr. Simmons), Dan Castellaneta (opa Phil). Sommige stemacteurs zijn ondertussen echter met pensioen, overleden of opgegroeid. Lane Toran en Jamil Smith, respectievelijk Arnold en Gerald, zijn inmiddels hun kinderstemmetje verloren en worden vervangen door Mason Vale Cotton en Benjamin Flores Jr. Ze mochten wel enkele andere personages inspreken. Alfred Molina vertolkt de rol van piraat Lasombra.

Hey Arnold!: The Jungle Movie wordt in twee delen van een uur gesplitst. Het resultaat wordt in Amerika op de buis verwacht in november 2017.

Nieuwe look voor Hey Arnold!: The Jungle Movie

(Via AM)

Geplaatst door onder Films, Series, Trailers