22/07/2017

Nieuwe trailer voor The LEGO Ninjago Movie

Na het succes van The LEGO Movie (2014) gaf Warner Brothers meteen groen licht aan een heleboel andere animatiefilms die gebaseerd zijn op de populaire speelgoedbouwsteentjes.

Poster The LEGO Ninjago Movie (San Diego Comic-Con 2017)Eerder dit jaar verscheen The LEGO Batman Movie en binnenkort volgt The LEGO Ninjago Movie, het regiedebuut van Charlie Bean (animatieserie Tron: Uprising). Coregisseurs zijn Paul Fisher en Bob Logan.

Het verhaal speelt zich af op het eiland Ninjago en volgt de belevenissen van Lloyd, een jonge meesterbouwer. Hij is de groene ninja en maakt samen met vijf vrienden deel uit van een geheime groep krijgers onder leiding van de grappige en wijze Meester Wu.

De zes krijgers moeten het opnemen tegen Garmadon, een grote schurk die toevallig ook de vader van Lloyd is. Wanneer vader en zoon tegenover elkaar staan, volgt een hevige strijd tussen de ninja’s en het leger van Garmadon. Tijdens de confrontatie moeten de onervaren krijgers op zoek gaan naar de innerlijke kracht van ‘Spinjitzu’.

Op Comic-Con in San Diego werd zopas een verse trailer en poster voor de nieuwe animatiefilm onthuld. In de video wordt ingezoomd op de relatie tussen goed en kwaad, in dit geval de letterlijke relatie tussen vader en zoon. Ook duikt een onverwacht, monsterlijk beest op in het LEGO-universum…

The LEGO Ninjago Movie verschijnt op 27 september 2017 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt wat later op 18 oktober 2017.

Nieuwe trailer voor The LEGO Ninjago Movie

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films, Trailers