29/07/2017

Nieuw fragment uit Sony’s voorfilm Puppy

Hotel Transylvania 3 verschijnt pas in september 2018, maar fans van de griezels van Sony Pictures Animation worden in de tussentijd getrakteerd op Puppy. Net zoals de avondvullende films is het miniavontuur geregisseerd door Genndy Tartakovsky.

Poster Puppy - A Hotel Transylvania ShortHet verhaal speelt zich af in hetzelfde universum en laat zien hoe Dennis dolgraag een huisdier wil. Zijn ouders zwichten niet voor zijn smeekbedes, maar met zijn droevige blik kan hij opa Dracula wél overtuigen.

Dennis is dolblij als hij een monsterlijke puppy krijgt, maar de problemen voor Dracula en de andere hotelbewoners beginnen wanneer blijkt dat de schattige viervoeter gigantisch groot is en voor heel wat chaos zorgt.

Ter promotie van de korte animatiefilm heeft Sony zopas een vers fragment online geplaatst. Daarin is te zien hoe Dracula zijn kleinzoon verrast met de reuzegrote pup.

Puppy gaat in de bioscoop vooraf aan The Emoji Movie. Die nieuwe komedie van Sony speelt zich af in een smartphone en verschijnt op 9 augustus 2017 op het witte doek.

Clip uit korte Hotel Transylvania-film Puppy

Geplaatst door onder Films, Trailers