08/06/2017

Pixar onthult knappe trailer voor Coco

Pixar pakt dit jaar uit met Coco, een muzikaal avontuur dat geregisseerd wordt door Lee Unkrich (Toy Story 3) en Adrian Molina. De nieuwe animatiefilm speelt zich af in Mexico tijdens Día De Los Muertos: een jaarlijkse traditie waarbij de overledenen worden herdacht, van wie men gelooft dat hun ziel op dat moment even naar de aarde terugkeert.

Poster Coco (Pixar)Het verhaal volgt Miguel, een Mexicaanse jongen met een passie voor muziek. Helaas groeit hij op in een familie die muziek verbannen heeft. Dat gebeurde generaties geleden nadat zijn overovergrootvader diens gezin in de steek liet om zijn droom als muzikant waar te maken. Ondanks alles koestert Miguel ook het verlangen om muzikant te worden, geïnspireerd door zijn favoriete zanger/acteur: Ernesto de la Cruz.

Wanneer Miguel een bijzondere link ontdekt tussen hem en zijn overleden idool, brengt hij een bezoek aan de begraafplaats van Ernesto de la Cruz. In het mausoleum kan hij het niet laten om op de gitaar van de overleden legende te spelen, waardoor hij op magische wijze in de kleurrijke onderwereld van de doden belandt.

In het land van de doden maakt Miguel kennis met een heleboel van zijn voorouders, onder wie verschillende familieleden die hij nooit eerder heeft kunnen ontmoeten. Onderaan in dit bericht vind je een veelbelovende trailer voor de animatiefilm. Eerder verschenen een muzikale teaser en een grappig bonusfilmpje over de hond Dante.

Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Eerste trailer voor Pixars animatiefilm Coco

Geplaatst door onder Films, Trailers