26/06/2017

Avontuurlijke trailer voor The Son of Bigfoot

Binnenkort verschijnt The Son of Bigfoot, al luistert de film in de lage landen naar de titel Bigfoot Junior. Het is de nieuwste productie van nWave Pictures, de Belgische animatiestudio achter Robinson Crusoe, The House of Magic, Sammy’s Adventures en Fly Me to the Moon.

Poster Bigfoot JuniorDe film is geregisseerd door Ben Stassen en Jérémie Degruson. Het avontuurlijke verhaal draait om Adam, een dertienjarige jongen die zich altijd een buitenbeetje heeft gevoeld. Wanneer hij op zoek gaat naar zijn mysterieuze roots, ontdekt hij dat zijn vader het legendarische monster Bigfoot is.

Om zijn familie te beschermen, verbergt de harige man zich al jarenlang in het bos. Zo probeert hij uit de handen te blijven van HairCo, een groot bedrijf dat zijn speciale DNA voor wetenschappelijke experimenten wil gebruiken. Wanneer vader en zoon eindelijk wat tijd met elkaar doorbrengen, ontdekt Adam dat ook hij over bijzondere gaven beschikt, zoals extreme haargroei, enorme voeten, extra spierkracht en de mogelijkheid om met dieren te praten. Die zal hij goed kunnen gebruiken wanneer Bigfoot door HairCo wordt ontvoerd. Samen met enkele dieren besluit Adam om zijn vader uit het laboratorium te bevrijden…

Leuk weetje: The Son of Bigfoot en Despicable Me 3, twee animatiefilms die deze zomer op het witte doek draaien, hebben Nederlands talent gemeen. Edwin Rhemrev werkte als set designer aan beide projecten mee.

In de Nederlandse zalen wordt Bigfoot Junior op 26 juli 2017 verwacht. De Belgische release van de animatiefilm volgt iets later op 2 augustus 2017.

Eerste trailer voor The Son of Bigfoot (Bigfoot Junior)

Geplaatst door onder België, Eigen bodem, Films, Trailers