25/05/2017

Verse beelden uit Despicable Me 3

Dit jaar brengt Illumination Entertainment een tweede vervolg uit op Despicable Me. Net als zijn voorgangers wordt de animatiefilm geregisseerd door Pierre Coffin, die deze keer de hulp krijgt van Kyle Balda (Minions) en coregisseur Eric Guillon.

Poster Despicable Me 3In het verhaal moet Gru het opnemen tegen Balthazar Bratt, zijn meest geduchte tegenstander ooit. Bratt is geobsedeerd door het karakter dat hij speelde in de jaren tachtig. Het voormalige kindsterretje verloor zijn rol in de populaire tv-serie Evil Bratt toen hij de puberteit bereikte en wil nu wraak nemen op iedereen die hem toen uitlachte.

Daarnaast ontdekt Gru dat hij een tweelingbroer heeft die Dru heet. Ze lijken erg goed op elkaar, maar zijn toch verschillend: Dru is vlot, sociaal, rijk, charmant, houdt van wit in plaats van zwart en heeft een weelderige, blonde haardos. En hij wil Gru met allerlei leuke gadgets, wapens en voertuigen verleiden om weer een schurk te worden…

De nieuwe, onderstaande trailer focust op de chaotische belevenissen van de twee broers en laat zien dat de Minions zich zonder problemen kunnen aanpassen aan het harde leven achter tralies. Ook is er een leuke verwijzing naar de bekende eenhoornscène met Agnes uit de eerste film.

Het resultaat wordt in Nederland op 28 juni 2017 in de bioscoop verwacht. In België verschijnt de animatiefilm vanaf 5 juli 2017 op het witte doek.

Derde trailer voor Despicable Me 3

Geplaatst door onder Films, Trailers