31/05/2017

Trailer voor Batman & Harley Quinn

Elk jaar pakken Warner Brothers Animation en DC Entertainment uit met animatiefilms die gebaseerd zijn op helden uit de strips van DC Comics. De recentste vrucht van hun samenwerking is Batman & Harley Quinn.

Cover Batman & Harley QuinnDe film werd geregisseerd door Sam Liu (Batman: The Killing Joke, Justice League vs. Teen Titans). Aan de basis ligt een verhaal van Bruce Timm, die het scenario samen schreef met Jim Krieg. Qua tekenstijl leunt de film aan bij Batman: The Animated Series, de klassieke reeks uit de jaren negentig.

Het verhaal start wanneer Poison Ivy en Jason Woodrue (The Floronic Man) beginnen aan een ecologische queeste om de planeet te redden – en daarbij de hele mensheid uit te roeien. Om daar een stokje voor te steken, moeten Batman en Nightwing een beroep doen op niemand minder dan Harley Quinn, een vriendin van Poison Ivy en collega-crimineel. Het geduld van Batman wordt danig op de proef gesteld door het onvoorspelbare karakter van Harley, met een actievol en komisch avontuur als gevolg.

Kevin Conroy en Loren Lester, die beiden te horen waren in Batman: The Animated Series, lenen voor deze film hun stem aan de helden Bruce Wayne/Batman en Dick Grayson/Nightwing. Overige hoofdrollen zijn er voor Melissa Rauch (Harley Quinn), Paget Brewster (Poison Ivy) en Kevin Michael Richardson (The Floronic Man).

Het resultaat wordt op dvd en blu-ray in de Amerikaanse winkels verwacht op 29 augustus 2017. De digitale versie verschijnt iets eerder op 15 augustus.

Trailer voor Batman & Harley Quinn

(Via CBR)

Geplaatst door onder Films, Trailers