26/05/2017

The Boss Baby krijgt een vervolg

Universal, het moederbedrijf achter DreamWorks Animation, laat weten dat er een vervolg komt op The Boss Baby. Die recente animatiefilm verscheen in maart 2017 in de bioscoop en was gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van schrijfster Marla Frazee.

The Boss Baby 2Het verhaal liet zien hoe de komst van een broertje voor problemen zorgt voor de zevenjarige Tim. Het pasgeboren baasje geeft voortdurend bevelen, neemt het hele huis in en eist alle aandacht op. Alles verandert wanneer Tim ontdekt dat zijn kleine broer kan praten en deel uitmaakt van een geheime missie.

The Boss Baby werd geschreven door Michael McCullers en geregisseerd door Tom McGrath, die bij DreamWorks eerder aan het hoofd stond van de drie Madagascar-films en Megamind. Het is nog niet duidelijk of beiden terugkeren voor het vervolg. Wel wordt de stem van hoofdpersonage Boss Baby opnieuw ingesproken door acteur Alec Baldwin.

The Bossier BabyOver het verhaal van The Boss Baby 2 is officieel nog niets bekend. Toevallig (of niet?) bracht schrijfster Frazee ondertussen wel al een tweede boek uit: The Bossier Baby.

In dat vervolg krijgt het gezin een tweede baby: een meisje dat nóg baziger is. Het zusje is extreem luid en krijgt allerlei ‘bedrijfsvoordelen’ die haar voorganger niet kreeg. Haar broertje, de vorige en nu gedemoveerde babybaas, is natuurlijk stikjaloers op de nieuwe CEO.

In Amerika wordt The Boss Baby 2 op 26 maart 2021 in de bios verwacht.

Trailer voor The Boss Baby (2017)

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films